WEDSTRIJD Eurosport Bocholt - Futsal Kickers Gilly  1 - 6  (1-4)

DATUM 05-12-2003  21:15

DOELPUNTEN 3’ Wilson 0-1, 17’ A. Almeida 0-2, 18’ Naït Oukhedou 1-2, 19’ en 20’ A. Almeida 1-3 en 1-4, 22’ Wilson 1-5, 32’ Marques 1-6.

VERSLAG Met indrukwekkend bewegingsvoetbal in één tijd liet Gilly bij het thuis nog ongeslagen Eurosport zien momenteel de top in België te bereiken. Spijtig genoeg voor de Begische doorstroming gebeurt dat met zeven Brazilianen plus de Waalse doelman Bargibant. Cabo was er immers als enige Belg niet bij. Toch kwam de thuisploeg aanvankelijk niet onder de indruk van al dat tromgeroffel. Ze wekte zelfs de schone schijn na de vroege 0-1 te kunnen terugkomen. Eerst Ibrahimi en korte tijd nadien Leone kregen de bal niet in het zo goed als onverdedigde doel. Het antwoord kwam prompt: 0-2 ipv. 2-1 ! Toch kon Naït na een vrijschop van Leone nog milderen. Alex Almeida vond het dan welletjes. Nog voor de rust scoorde de onhoudbare nummer twaalf tweemaal (1-4). De tweede helft werd daardoor zo goed als overbodig. Zeker nadat Wilson meteen al de stand tot 1-5 op dreef. Thuisgoallie Bart Trippaers stond in een schietkraam maar weerde zo goed als alles met kunde.